Descarcare

DESCARCARE CLIENT DE JOC


Nr de descarcariMarimea arhieiViteza medieMod descarcare
5875950 MB20 MB/sTorrent (via BitTorrent)
4871950 MB9 MB/sDirect (client browser)

AI PROBLEME CU CLIENTUL?


Antivirusul spune ca este virusat clientul?
Te asiguram ca clientul nu este virusat. Marimea si standardele noastre nu pot permite acest tip de problema. Motivul notificarilor si rapoartelor antivirusilor, sunt din cauza schimbarilor de extensii ".pvm" ".pvp", recunoscute ca fisiere suspicioase si respingatoare. Deseori se intampla ca antivirusul sa blocheze deschiderea jocului. Rezolvarea este inchiderea antivirusului sau permisiunea clientului sa ruleze.

Apar erori necunoscute?
Pentru utilizatorii Windows 7 si Vista, trebuie sa rulati si sa puteti juca cu drepturi de administrator. Acest lucru se face aplicand click dreapta pe executabil iar prin urmare "Run As Administrator". Daca ai Windows XP, instaleaza Net Framework pentru a evita problemele ce vor urma sa apara.

Eroare fisier metin2client.bin?
Singura rezolvare este permisiunea deschiderii acestui fisier de catre antivirus, sau inchiderea acestuia. Daca fisierul a fost sters, copie de "aici" fisierul si lipeste-l in folderul specific, apoi ruleaza jocul cu drepturi de administrator.

Nu functioneaza tastatura?
Daca ai Windows 7, inainte de a deschide jocul, ruleaza clientul cu drepturi de administrator. Tastele vor functiona imediat, fara probleme.

Iti apar toate canalele inchise?
De vina este antivirusul cu firewall. O prima solutie este dezactivarea Firewall-ului din antivirus, sau dezinstalarea antivirusului. Se poate intampla ca jocul sa fie in mentenanta tehnica, iar canalele sa fie inchise din pricina noastra. Daca nu poti accesa site-ul, sau in dreapta la "status" apar informatii cu rosu, semnifica situarea jocului in operatii de intretinere si trebuie sa revii mai tarziu.